Vind de energiedief! Met xComfort controleert u het energieverbruik punt voor punt
Vind de energiedief! Energieverbruik punt voor punt lezen

U kunt zelfs uw energieverbruik punt voor punt meten. Verspilt u elektriciteit in de woonkamer? In de keuken? Met de juiste informatie is het vrij gemakkelijk om geld te besparen.

Met de nieuwe serie actoren met energiemeetsensor kunt u uw energieverbruik punt voor punt controleren. U kunt ook informatie opvragen via gebruiks- en energiemeetsensoren. Dit biedt een uitstekend overzicht van uw gebruiks- en verbruikpatroon en geeft u een goede basis voor een beter inzicht in elektriciteitbesparingen.
Met dit domoticasysteem kunt u ook andere gebieden in uw huis in beeld krijgen die in aanmerking komen voor energiebesparende maatregelen.
Uw eigen digitale butler
Wat u ook nodig heeft voor energie-efficiëntie, xComfort is het antwoord. Want xComfort is uw eigen digitale butler die altijd tot uw dienst staat.
xComfort is draadloos
Omdat xComfort een draadloos domoticasysteem is, heeft u geen draden nodig van en naar schakelaars, thermostaten en sensoren. Dit geeft u een hoogwaardig home automation systeem dat eenvoudig en veilig zonder hak- en breekwerk te installeren is.

Zoek een installateur

Zoek een installateur

Het xComfort-domoticasysteem heeft professionele xPert-installateurs in het hele land.
Zoek een installateur

Go Wireless pakketten

Go Wireless pakketten

Bepaal zelf waar u een (extra) wandschakelaar wilt. Betaalbaar en zonder hak- en breekwerk.
Bekijk de pakketten