Go Wireless pakketten

Plaats schakelaars waar en wanneer u wilt

Eaton’s Go Wireless pakketten maken de installatie van wandschakelaars die verlichting, zonwering, ventilatie en verwarming aansturen eenvoudiger.

Een uitgebreid assortiment pakketten is beschikbaar, elk pakket biedt een complete oplossing voor uw schakel-, bedien, of dim-probleem. Zou het niet fijn zijn om eenvoudig nieuwe bedienpunten voor verlichting, zonneschermen, apparaten of ventilatie toe te voegen op plaatsen waar u momenteel geen wandschakelaar heeft? Als u deze veranderingen niet laat uitvoeren vanwege de kosten, rommel of het gedoe dat renovatie met zich meebrengt, dan is er een beter alternatief: Eaton GO WIRELESS pakketten. Ontworpen om draadloze functionaliteit toe te voegen waar u dit wenst, deze pakketten kunnen snel en betaalbaar worden geïnstalleerd door een van onze gekwalificeerde partner-installateurs. Ideaal voor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen. Bovenal, elk Go Wireless product kan op elk gewenst moment worden uitgebreid met functionaliteiten zoals schakelklokfuncties en een “master”schakelaar. Alles kan worden opgewaardeerd. Wat dacht je van het bedienen van dit alles door middel van een app die je op weg helpt naar een slimmer, duurzamer en een veiliger woning?
Wireless Switch All
Geen rommel, geen gedoe. Bedien verlichting of apparaten vanaf elke plek in huis door een draadloze wandschakelaar toe te voegen op een gemakkelijke plek.
Wireless Dim All
Dimt alle dimbare verlichting - zelfs ledverlichting!
Een dim-pakket dat alle dimbare verlichting vloeiend kan dimmen. Heeft u momenteel problemen met het dimmen van LED verlichting, zoals zoemen, flikkeren of niet consequent dimmen? Misschien schakelt uw LED-lamp helemaal niet uit? Of wilt u traploos de gewenste lampen kunnen dimmen vanaf een plek waar momenteel geen wandschakelaar is? Gebruik de Wireless Dim All wandschakelaar en plaats deze waar u maar wilt in huis.
Wireless Shading
Zoekt u een meer gebruiksvriendelijke manier om elektrische zonneschermen, screens en rolluiken of gordijnen te bedienen? Wireless Shading maakt het mogelijk een draadloze wandschakelaar voor zonwering of verduistering op elke ondergrond te plaatsen, in elke mogelijke kamer.
Wireless Second Switch
Zou u naast de gebruikelijke wandschakelaar een extra bedienpunt willen toevoegen op een andere handigere plaats in huis zodat u een lamp of apparaat op twee plekken kunt bedienen? Wireless Second Switch maakt het u mogelijk, draadloos.
Wireless Ventilation
Dit pakket maakt het eenvoudig om ventilatie overal in huis met een draadloze wandschakelaar te bedienen.
Wireless Heating
Met dit pakket kan de temperatuur in een ruimte via de draadloze Room Controller Touch, die op elk oppervlak gemonteerd kan worden, geregeld worden.
Universele 55x55mm wandschakelaars
Een extra draadloze wandschakelaar waar u deze nodig heeft
Breid uw Go Wireless pakketten uit met extra wandschakelaars, te monteren op elk oppervlak.
xComfort afstandbediening
Afstandbediening waar u die nodig heeft
Meer gemak met een optionele afstandbediening
Go Wireless oplossingen maken uw huis slimmer in drie eenvoudige stappen.
Stap 1:
Kies het passsende pakket voor uw wensen
Stap 2:
Bepaal of u extra bedienpunten nodig heeft. Extra draadloze wandschakelaar zijn eenvoudig toe te voegen en te plaatsen waar u deze maar wilt.
Bedien een lichtpunt/zonwering (2x) of rolluik/ventilatie met een of meer extra draadloze wandschakelaarsbr.
Bedien een groep verlichting of zonwering (2x)/rolluiken met een (of meer) “master”-schakelaar(s).
Stap 3:
Bepaal of uw extra functies wenst,bijvoorbeeld schakelklokfuncties of app bediening.
Als u op vakantie gaat, hoeft u uw huis niet in het donker achter te laten, wat inbrekers zou kunnen uitnodigen. Laat het lijken alsof u aanwezig bent, door uw verlichting en zonwering automatisch aan te sturen. U kunt zelfs verlichting, zonwering en ventilatie via een app bedienen, thuis of op afstand. U kunt dit realiseren door slechts een component te laten toevoegen!