Voor uw gemoedsrust - schakelaar op de buitendeur kan strijkijzer, koffiezetapparaat, kookplaat en oven uitzetten. Bekijk de status op uw mobiele telefoon.
Alles uitgeschakeld? Bekijk het op uw mobiele telefoon
Een schakelaar op het nachtkastje kan een nachtlamp of alle lampen in huis inschakelen
Paniekknop zet alle lampen aan
in huis

Voor iedereen die de beveiliging van zijn/haar huis serieus neemt

Stelt u zich eens voor: een systeem dat brand voorkomt, de kans op vorstschade uitsluit en inbrekers wegjaagt voordat zij de kans krijgen in te breken.

Met xComfort voelt u zich veilig in uw eigen huis. Want xComfort is uw digitale butler die nooit slaapt - of u nu thuis bent of niet.
Meer dan 40 beveiligingsmaatregelen met xComfort
xComfort heeft meer dan 40 verschillende instellingen om een veilig thuis te garanderen. Met xComfort kunt u bijvoorbeeld:
  • Een schakelaar naast uw voordeur laten plaatsen om de stroom naar potentiële brandgevaren zoals veroorzaakt door een koffiezetapparaat, kookplaat of een strijkijzer uit te sluiten en de verlichting in het hele huis uit te schakelen.
  • Een waarschuwing ontvangen op uw mobiele telefoon over stroomstoringen, temperatuursveranderingen of lekkages in het huis.
  • Met licht en geluid de aandacht trekken om een indringer af te schrikken.
  • Op afstand deuren openen en sluiten als de kinderen hun sleutel zijn vergeten of als u een onderhoudsman binnen wilt laten.
  • Alle lampen in huis aanzetten via een schakelaar op uw nachtkastje.
xComfort is draadloos
Omdat xComfort een draadloos domoticasysteem is, heeft u geen draden nodig van en naar schakelaars, thermostaten en sensoren. Dit geeft u een hoogwaardig home automation systeem dat eenvoudig en veilig zonder hak- en breekwerk te installeren is.

Zoek een installateur

Zoek een installateur

Het xComfort-domoticasysteem heeft professionele xPert-installateurs in het hele land.
Zoek een installateur

Go Wireless pakketten

Go Wireless pakketten

Bepaal zelf waar u een (extra) wandschakelaar wilt. Betaalbaar en zonder hak- en breekwerk.
Bekijk de pakketten